fredag 12 oktober 2012

Vi har ett mål och nu kör vi!!

Idag har jag, Pernilla och Puck kört ett pass på Sportlife. Det blev en WOD med fokus på ben och axlar och efter det körde vi lite TRX för axlar, triceps och biceps. Riktigt skönt!
Helt underbart att ha ett mål att se framför sig, ett mål där det krävs att vi verkligen ger allt och lite till för det kommer definitivt behövas! Riktigt roligt att göra detta tillsammans med tjejer som är lika taggade inför detta som jag är :)
Det finns en hel del som vi behöver träna på under vintern bla överkroppsstyrka med fokus på hävmoment, tex chins och liknande. Det är verkligen något som vi måste kunna för att klara oss runt med tanke på armgång, repklättring mm...
Nästa lördag blir vår första riktiga träff hela gruppen med träning och fotografering! Den 1/11 startar även vår blogg där vi kommer uppdatera flera gånger i veckan.
Det händer grejer nu!

Det händer även grejer vad det gäller CrossFit i Kungälv. Ulle och Jonas kommer ju starta en helt egen träningsanläggning i Kungälv där det kommer vara CF, Friskis & Svettis som öppnar snart kommer också ha CF, så vad tror ni händer på Sportlife då? :) Konkurrens är bra skit!

Kommer bli en galet händelserik vinter/vår!! Me like :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar