torsdag 3 januari 2013

Regn och tatueringstime!

Ligger i sängen på rummet och pluggar, sådär kul när man är på semester! Tobbe är hos tatueraren och gör sin andra tatuering här, denna gången på underarmen så det lär ta några timmar.. Han är riktigt duktig den tatueraren som Tobbe är hos, har sett flera som han har gjort och dom är kanon :)

Imorse var vi uppe och tränade innan frukost. Det blev ett ganska jobbigt pass med både kondition och styrka i ett enda svep, så skönt att röra lite på kroppen! Vi har faktiskt varit ganska duktiga, igår blev det ett pass på morgonen och ett på eftermiddagen. Får se om det blir ett till idag, beror väl på ur trött Tobbe är efter några timmars tatuerande...

Idag är vädret inte så bra, regnar lite till och från. Typiskt när det inte är så många dagar kvar och när jag äntligen lyckats få lite färg på kroppen! Det är helt hopplöst vad kasst pigment jag har , det tar typ två veckor innan jag lyckas få någon färg alls!
Men vi hoppas på att det blir några fina dagar till innan vi åker hem, om inte annat så är det iallafall varmt och skönt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar