lördag 18 augusti 2012

Bröllopsresan

Den 14 december åker vi till Boracay, Filippinerna och kommer hem igen den 8 januari!
Längtar något helt enormt att få komma iväg till sol, värme och att bara få njuta av stunden med min underbara man :)

Flyget går från Landvetter till Amsterdam och där byter vi flyg och flyger vidare mot Manila. Därifrån måste vi stanna en natt och dagen efter flyga vidare med inrikesplan till Caticlan som tar ca en timma. Från Caticlan är det en båttur på ca 20 minuter över till Boracay.

Eftersom det är över jul och nyår och är peak season där så har vi bokat hotell (vilket man inte behöver annars) för att vara säkra på att vi får ett fint boende. Vi är ändå lite sent ute så det blev till att pussla ihop lite. Dom två första veckorna är bokade, resten har vi inte klart ännu. Hittills blir det två olika hotell eftersom det var fullbokat annars, men det kan bli ganska skönt att variera oss lite tror jag. Även om vi nu inte stannar på Boracay hela tiden så har vi iallafall boende.

Le Solei de Boracay är ett av hotellen vi kommer bo på. Det är ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis vid stranden på White Beach, Boatstation 2 och verkar vara fint enligt Tripadvisor!




Det andra hotellet vi ska bo på heter Boracay Garden Resort och har också fått bra betyg på Tripadvisor. Det är ett hotell som ligger på White Beach, Boatstation 2 men är inte lika nära stranden som det första hotellet. Det är naturligtvis gångavstånd dit så det är ju inga problem :)




Läääängtar tills vi åker!!!!!

4 kommentarer:

  1. Jaaaaaa tack!
    Till Filippinerna vill vi också!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det ska verkligen bli underbart!!!! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Kommer bli sååå bra!

    Puss Helena

    SvaraRadera
  4. Mitt drömresemål! Ser helt fantasiskt fint ut!!
    Puss

    SvaraRadera