måndag 16 november 2009

Ullared och kaffe

Ullared på TV, sjukt kul och en sjukt onödig serie...Ha ha!! Vad är det för människor dom får tag i egentligen?? Ändå kan man inte låta bli att titta på det, nåt är det som gör att man slits fast vid program som är totalt onödiga och som inte ger en någonting alls förutom att man upptäcker vad det finns för knepiga typer där ute!
http://www.youtube.com/watch?v=OHhLWSlROA

Idag har Therese varit hos mig, vi drack kaffe(inte jag), te och gjorde en go smoothie. Vi tog det bara lugnt, slappade och planerade en glöggkväll som vi ska ha på fredag! Kommer nog bli en trevlig kväll med bara goa människor :)
Måste bara berätta att Therese är en hejare på att koka kaffe. Eftersom jag inte dricker kaffe så kokar jag inte kaffe så ofta och överlät det till Therese. När hon fyllt på kaffekokaren med vatten så råkar hon få delen där kaffefiltret sitter att lossna, i sin iver att få på den igen så vänder hon på hela kaffebryggaren för att lättare få fast den igen vilket innebär att allt vatten forsar ut ur kaffebryggaren. I två sekunder bara tittar vi på varandra innan vi börjar asgarva!!! Vatten ÖVERALLT!! Sjukt kul för det är sååååå likt Therese, ha ha!!

Det var detta jag behövde idag för att piggna till lite, för imorgon är det jobb igen!! Ska faktiskt bli ganska skönt att börja jobba igen, komma tillbaks till rutiner och förhoppningsvis snart kunna börja träna igen...börjar klättra på väggarna lite lätt här hemma!




2 kommentarer:

  1. Hahhahahaaa man lär sig nåt nytt var dag;) Sjukt osmidig tjej.
    Iaf tack för en mysig dag.

    SvaraRadera
  2. Jaaa, det e verkligen sååå du! Haha!! :)
    Tack för en mysig dag själv! Borde göras oftare :)

    SvaraRadera