lördag 15 december 2012

Framme i Manila!

Ligger i sängen på hotellet i Manila och är helt slut! Totalt tog resan ett dygn och sömn är ju inte något som varit i överflöd direkt..
Flyget gick från Landvetter 11:55 till Amsterdam där vi var kl 13:55. Sen var det en lång väntan tills flyget till Manila gick, enda till 20:45... Sen mellanlandade vi utan att vi visste om att vi skulle göra det. Lite sjukt att gå av planet, gå igenom säkerhetskontrollen igen utan att veta ens vilket land vi var i. Inne på en toalett såg jag på en skylt att vi var i Taiwan, haha! Sen var det en tvåtimmars flygresa tills vi var framme i Manila.
Väl där tog vi en taxi till hotellet, som enligt tripadvisor skulle ligga ganska nära flygplatsen, men det tog en bra tid innan vi var framme... Suck!
Hotellet är fint och fräscht med väldigt trevlig personal men områdes är katastrof! Var ute en sväng för att käka och det var massa tiggare, låg människor och sov överallt och allmänt obehagligt.. När vi gick förbi ett ställe var det en vakt utanför som just laddade sitt vapen.. Så nu håller vi oss på hotellet tills vi åker till flygplatsen imorgon!
Planet mot Caticlan och Boracay går 7:40 imorgon så vi ska åka från hotellet redan kl 05 imorgon. Kanske vore på sin plats att sova lite eftersom klockan är 00:08 här just nu.

Uppdaterar snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar