måndag 31 december 2012

Tur runt ön och begraven ring på Puka Beach

Igår åkte vi med båt runt hela ön. Stannade till utanför Crocodile Island och snorklade, det fanns massor av fina fiskar, allt från orange till neonblåa! När vi låg stilla med båten kom det en gubbe sittandes på en surfingbräda och sålde kokosnötter, det såg riktigt kul ut :) Även en kille på surfingbräda som sålde glass.
Efter snorklingen fortsatte vi till Puka Beach, en fin strand där sanden består av små små fina stenar och snäckor. Stannade där ett tag för att slappa lite.. Men när vi skulle ta sista doppet innan vi skulle vidare så tappade Tobbe sin ring i vågorna, sjukt tråkigt! Vi försökte snorkla lite för att hitta den men det var hopplöst i alla vågor... :( Verkar inte som om vi ska ha några ringar alls! På vägen tillbaka till Whitebeach bestämde han sig för att tatuera in på ringfingret istället, så vi fick hjälp att hitta till den bästa tatueraren och så fick det bli!

På kvällen gjorde vi inte så mycket, var ute och åt och sen var vi bara hemma och slappade. Kollade på UFC på tv. Det är konstigt att man blir såå trött av att inte göra så mycket! :)

Nu har vi precis ätit frukost och ska ut på stranden och njuta av solen sista dagen på detta året! Ikväll ska vi fira nyår på Red Coconut :)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar