måndag 24 december 2012

God jul!

Idag är det julafton, konstig känsla att inte fira med familjen och en konstig känsla att det är jul fast det är varmt.. Känns lite konstigt att gå med flipflop i sanden bland massa julpynt och blinkande slingor överallt. Men det är underbart!!
Typiskt bara att det regnar idag, hade varit mycket mysigare att få ligga på stranden i solen, men ska inte klaga!

Började dagen med en underbar frukostbuffe på vårt nya hotell, det kan man kalla buffé! Mycket att välja på och man kunde göra sin egen omelett. Det var bara att plocka av vad man ville ha i omeletten så stekte dom den åt en :)
Efter det var vi och tränade ett tungt benpass, skönt att bli riktigt trött. Hade svårt att gå ner för trapporna efter utan att hålla i mig, haha! Tog ett dopp i poolen och gick bort till D'mall där vi käkade lite. Eftersom det regnade så passade vi på att gå in på ett fishspa som vi hade sett tidigare under veckan. Vilken upplevelse! De första tio minuterna stod jag nästan inte ut, jäklar vad det kittlade... Men sen vande man sig. Vi tog en halvtimma men tror man behöver göra en timme för att det ska göra ordentligt verkan.
Sen gick vi och hittade en frisör så Tobbe fick klippa sig, helt sjukt att det kostade ca 30:- att göra det! Kostar ju minst tio ggr så mkt hemma :)
Skyndade oss tillbaka till hotellet då solen hade börjat titta fram och la oss en stund vid poolen. Men regnet kom tillbaka så vi gick upp på rummet och la oss och vila lite. Tobbe ligger och snarkar bredvid mig och jag har just läst ut en bok "Mig äger ingen". En riktigt bra bok som handlar om en tjej som växer upp med sin kärleksfulle men alkoholiserade pappa. Rekommenderar den verkligen!!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig julfin!

God jul på er alla!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar