fredag 22 oktober 2010

EP

Fredag igen och den innehöll jobb, pass och mys!

Efter jobbet var det som vanligt dags för RPM. Det var nästan helt fullt idag, typ en eller två cyklar lediga så det var helt grymt! Efter låt nummer fem var det en tant som bara föll ihop och ramlade av cykeln, tre deltagare som satt på cyklarna brevid var snabbt framme hos henne och jag hoppade av cykeln och kollade vad som hade hänt. Resten av gänget cyklade vidare, vana som dom är så klarade dom sig själva. Det var sjukt läskigt, hon ville hela tiden resa sig upp och sa att det inte var någon fara samtidigt som vi fick henne att ligga kvar. Ögonen på henne bara rullade och det såg inte helt ok ut! Tillslut kom Ulle och hjälpte till att få henne ut ur salen och lugna ner henne. I efterhand visade det sig att hon hade fått ett epileptiskt anfall!
Som tur var så hade hon ramlat mot väggen bakom sig och glidit ner på golvet, vågade knappt tänka på vad som hade hänt annars.... Cyklarna är ju inte direkt mjuka att ramla på...
Pratade med Ulle efteråt och hon sa att tanten mådde bra och hade åkt hem, men att hon absolut skulle komma tillbaka för hon tyckte det var så kul med RPM. Så det kändes iallafall skönt!

Har haft lite filmkväll med Helena och Emma och sen kom Maria förbi, mys mys!

1 kommentar: