måndag 10 september 2012

Idag blir det nog en vilodag!

Tror faktiskt jag ska ta en vilodag idag och bara vara hemma resten av dagen! Har varit en del träning det senaste så det kan behövas :)

Har varit i skolan på den absolut mest meningslösa kursen i denna utbildningen... Kursen heter Affärssystem och går ut på att visa hur ett företag ska gå till väga när de byter affärssystem. Fattar inte hur vi ens ska lägga tid på det, det är något vi aldrig kommer syssla med om vi ska bli redovisningsekonomer/konsulter och skulle vi nu göra det så kommer man ju ändå behöva sätta sig in i det då. Finns liksom ingen anledning att lära sig något om det nu, det kommer man ändå inte att komma ihåg när det väl är dags. Istället för tenta i denna kurs så ska vi göra ett projektarbete där vi ska kontakta ett företag som nyss bytt affärssystem och ställa frågor till dom om hur hela processen har gått till, fördelar och nackdelar under hela processen mm.
Föreläsningarna vi har är helt onödiga. Det är bara en massa konstiga termer som han går igenom och det är inget vi kommer ha användning av i projektarbetet ändå. Så nästa föreläsning på onsdag kommer jag antagligen strunta i... Blääääääää!

Igår var jag och Tobbe på bio här i Kungälv, kollade på Hamilton 2, den var helt ok faktiskt trots att den fått dålig kritik. Man borde helt enkelt gå på bio oftare, så mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar