lördag 15 september 2012

Mindre Sportlife?

Lördag morgon, Tobbe är och tränar och jag och Saga kollar på barnkanalen och väntar på att han ska komma hem så vi kan äta frukost. Sen ska vi antingen till Sara en sväng för hon fyller år idag eller så åker vi upp till mamma och pappa. Har knappt träffat dom sedan efter bröllopet så det vore på sin plats :) Några veckor framåt har jag ju Indoor Walking kl 15 på lördagar vilket gör att dagen blir lite knas, blir liksom bruten på mitten.. Men det är bara fem gånger kvar tror jag :)

Ikväll blir det nog en liten "mini-kräftskiva" med Jessica, kanske Bolle och sen får vi se. Saga är ju här så det blir ju iallafall en lugn kväll! Jessica är ju hemma nu så då får vi passa på att ses!
Hon var med mig på CX i torsdags, kul! Tycker dock att det är sjukt tråkigt att Sportlife Väst inte längre tillhör resten av Sveriges Sportlife och att väst-regionen kommer antagligen vara de enda som heter Sportlife i fortsättningen då de andra kanske kommer byta namn. Detta betyder att Sportlife från att ha varit stort över hela Sverige kommer bli väldigt litet och man kommer bara kunna träna i väst-regionen och inte i resten av Sverige, inte ens i Göteborg, som man har kunnat tidigare mot en avgift på 20 kr.... Känns inte alls kul :(

3 kommentarer:

  1. Känner att jag varit borta tillärckligt länge för att missa detta... hur kmr det sig??? Med sporlife alltså?

    SvaraRadera
  2. Det är Magnus som äger alla andra anläggningar i Sverige förutom region väst som har bestämt sig för att antagligen byta namn och det finns inte längre något samarbete mellan regionerna. Sjukt tråkigt!!!

    SvaraRadera
  3. Verkligen då det känns som att dom har fördelar som inte vi har... undra om det blir sämre nu då?=/

    SvaraRadera